[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Om Prislappen.no

[/vc_column_text][cs_space size=”20px”][vc_column_text]Prislappen.no er en kjøreskole-guide, som skal gjøre prosessen med å finne den rette kjøreskolen enklere. Poenget med siden er å gjøre det mer oversiktlig samt sammenlikne tilbakemeldinger fra tidligere elever . Dermed blir det enklere å velge riktig kjøreskole!
Siden ble publisert i 2015 etter nærmere ett år med utvikling.
Tjenesten er gratis for alle parter. Det vil si at det er gratis å søke etter kjøreskole, samtidig som det er gratis for kjøreskoler å være listet. Dette er en vinn-vinn-situasjon for både kjøreskolene og kundene. Med alle gratis-tjenester kommer spørsmålet: hvor tjener Prislappen.no pengene? Inntektskilden for siden er gjennom reklame på profilsidene til kjøreskolene, samt dersom kjøreskolen registrerer en eller flere plusstjenester. Plusstjenestene innebærer at kjøreskolen kan legge inn ekstra relevant informasjon for sine fremtidige kursdeltakere.
Dersom du har noen spørsmål, vennligst bruk kontaktskjemaet.[/vc_column_text][cs_space][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Kom i kontakt

[/vc_column_text][contact-form-7 id=”11222″][/vc_column][/vc_row]

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *