Pole Position Trafikkskole

Pole Position Trafikkskole

Velkommen til en av Sarpsborgs mest innovative og moderne trafikkskole. Pole position er et begrep fra motorsportskonkurranser på bane, og som betegner beste startposisjon – altså det beste utgangspunktet. Vi i Pole Position Trafikkskole ønsker å gi deg det beste utgangspunktet for å kunne ferdes trygt i trafikken. Hos oss i Pole Position Trafikkskole setter vi deg som elev i fokus. Hos oss skal du være trygg på at du blir prioritert og at opplæringen går så raskt og effektivt som mulig. Vi er opptatt av å skape et godt miljø, i bilen eller på motorsykkelen, for elevene våre. Å føle seg trygg og komfortabel er viktig for å kunne oppnå målene i opplæringen. Dette oppnår vi ved hjelp av omgjengelige, hyggelige og imøtekommende lærere.


Your email address will not be published.

 • Karin

  Dette er kjøreskolen for deg som har massevis av tid og penger. Den er tilsynelatende rimelig (dvs de opererer med lav pakkepris, men innrømmer også at det "kan bli nødvendig med mange flere timer"...). Mye tid av første dobbeltime brukes til overtale nye elever til kjøpe pakken. Jeg forstår at elevene skal forplikte seg med pakkekjøp, og ikke forsvinne til en annen kjøreskole. Pole Position fikk bare en eneste dobbeltime på meg. For meg var det fullstendig bortkastet tid og penger. Kjørelærer kom ikke engang gjennom sin egen liste med elemetene som skal vureres for trinn 2, blant annet fordi så mye av tiden gikk til å sitte stille i bilen og høre henne drive reklame for kjøreskolens pakkepris. Ved timeslutt prøvde hun å stoppe meg fra parkere bilen mellom to andre av kjøreskolens biler (som jeg likevel gjorde). Hvorfor ville kjørelærer parkere bilen selv? Var kanskje parkering et eget tema for en av mange planlagte senere dobbelttimer på trinn 2? Jeg fikk en lapp med tilbakemelding, hvor det stod "mengdetrening/automatikk". Det har jeg ikke tenkt bruke de neste månedene på å la Pole Position ta seg godt betalt for. Jeg har kjørt i fem fylker, by og bygd, landeveier og motorveier, fjell og lavland. Jeg er kun interessert i å få reell, kompetent vurdering og godkjenning og komme videre i prosessen for å få førerkort, slik at jeg slipper å fortsatt kjøre med L og ledsager. Hun ville ikke svare på hvor mange timer hun mente jeg skulle ha før hun godkjente trinn 2. Hvis en kjørelærer etter en dobbelttime ikke kan eller vil vurdere nivå eller antyde hvor mange timer hun ser for seg, så har hun avslørt svært mye om hvordan denne kjøreskolen drives. Jeg hadde med meg egen ledsager som observerte fra baksetet. Jeg anbefaler ALLE å ha med observatør, uansett kjøreskole. Hans første kommentar etterpå, før jeg rakk å si noe, var "Vi må finne en annen ordentlig kjøreskole!".

 • Marty Dehetre

  Hi there! I'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

 • prednisone without prescription in uk

  Propecia Dhea Hair Loss In Men

 • finasteride hairline

  Viagra Comprare

Pole Position Trafikkskole

Rådhusveien 21, 1739 Borgenhaugen, Norway