Majorstuen Trafikkskole AS

Majorstuen Trafikkskole AS

Vi er etablert sentralt på Majorstuen og dekker bydelene Majorstuen, Frogner, Uranienborg, Marienlyst, Smedstad, Vinderen, Blindern, Fagerborg og Ullevål. Alle kurs holdes i våre lokaler i Majorstuveien 31 C. Med gangavstand fra Majorstuen t-banestasjon. Hos oss får du en god og effektiv opplæring. Vi vektlegger at du skal trives som elev, og vårt mål er at du skal bli en sikker trafikant. Vi tilrettelegger også obligatorisk opplæring for dem over 25 år som er fritatt for Trafikalt Grunnkurs.


Your email address will not be published.

  • Kathy Ho

    Tusen tusen takk for en fantastisk tid hos dere på Majorstuen Trafikkskole. Jeg er så fornøyd at jeg valgte dere, og har vært så heldig å få Stein som min kjørelærer. Han er pedagogisk, rolig, motiverende og tolmodig, samtidig som han utfordrer en og stiller krav. På kjøpet får man også godt humør og vennskap, og jeg er utrolig glad for å sitte her med lappen i dag etter kort tid, men nesten også litt trist for at det er over. Kommer til å savne Stein kjempe masse! :-)

  • Ola Nordmann

    Mine kjøretimer var forsinket ved flere anledninger. De lovte meg gratis kjøretimer, men glemte å oppdatere tabselev. De svarer ikke på e-post. Han Svein som eier skolen ønsker ikke å høre på tilbakemeldinger. Veldig dumt hvis det dreier seg om ditt eget firma, ikke sant? Veldig uprofesjonelle. Styr unna!

Majorstuen Trafikkskole AS

Majorstuveien 31C, 0367 Oslo, Norway