Aspenes Trafikkskole

Aspenes Trafikkskole

OM TRAFIKKSKOLEN

Aspenes Trafikkskole i Tromsø tilbyr trafikalt grunnkurs og opplæring klasse B manuell gir / automatgir.
Åpningstider:
mandag – fredag 08.00 – 18.00
Trafikkskoleinformasjon
Henting til kjøretimer avtales, og denne tjenesten er kostnadsfri.
På nettsiden TABSelev.no er det full oversikt over din opplæring der du ser neste kjøretime,  bestille og betale kjøretime, meldinger fra trafikklærer og saldooversikt.
Faglig og daglig leder John-Erik Aspenes har over 10 års erfaring som trafikklærer. Kompetansen oppdateres og videreutvikles kontinuerlig gjennom kurs etc.
Trafikkskolen er faglig engasjert og opptatt av kvalitet i alle deler av opplæringen. På din vei mot førerkortet vil du få individuelt tilpasset opplæring.
Hovedmål for opplæringen:
Eleven skal ha de kunnskaper og ferdigheter, den selvinnsikt og risikoforståelse, som er nødvendig for å kjøre på en måte som
– er trafikksikker
– gir god samhandling
– fører til god trafikkavvikling
– tar hensyn til helse, miljø og andres behov
– er i samsvar med gjeldende regelverk
Trafikkskolen underviser etter lovbestemt læreplan og undervisningsplan. Trafikkskolen er godkjent og autorisert av Statens Vegvesen.
Trafikkskolen er medlem i Trafikkforum, som er en organisasjon for trafikklærere og trafikkskoler.
Velkommen til
Aspenes Trafikkskole i Tromsø. 


La oss ringe deg!

Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp når det passer deg!

Klikk her og skriv inn ditt nummer!
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Bookingkalender

Gå direkte til vår Bookingkalender og reserver en time!

Like oss på Google+

Like oss på Facebook
Like oss på Instagram & Twitter

Instagram

Twitter

Flott trafikkskole og lærer. Har lært mye av John-Erik, og er superfornøyd med alt fra trafikalt grunnkurs til siste kjøretime. Min opplæring har gått over to og et halvt år, og har hatt et godt samarbeid mellom kjøreskolen og privat øving. Anbefales til andre som tanker på å ta førerkortet!
Lars Petter Bjørnstad
Lars Petter Bjørnstad Tidligere elev
Jeg ble i utgangspunktet anbefalt John-Erik Aspenes Trafikkskole av en venninne, og vil, uten å nøle, anbefale trafikkskolen videre. Slik jeg ser det, har John-Erik de egenskaper en kjørelærer bør ha: han er flink til å formidle, tålmodig og han praktiserer tilsynelatende selv det han lærer bort. I løpet av kjøreopplæringen ble jeg stadig utfordret til å bruke hodet selv for å kunne svare på teoretiske spørsmål, noe som i kombinasjon med det praktiske utviklet min evne til å forstå ulike aspekter ved trafikk som f.eks. god kjøreteknikk og dens påvirkning på min egen og andres sikkerhet. Jeg følte meg godt forberedt da dagen for oppkjøring omsider kom, og jeg bestod forøvrig på første forsøk. Dette kan jeg i stor grad takke John-Erik for. Takk!
Karl Henrik Soham
Karl Henrik Soham Tidligere elev
Fantastisk bra trafikkskole! Besto både teorien og førerprøven på første forsøk! Jonh-Erik er en knallbra kjørelærer som man fort føler seg trygg på, veldig trivelig å prate med. Han gjør det artig og spennende og lære om bilkjøring trafikk. Dyktig kjørelærer som virkelig står for Service og kvalitet!!
Trym Thørring
Trym Thørring Tidligere elev
Bestod førerprøven på første forsøk, og fikk 0 feil på teoriprøven. John erik er en fyr jeg er storfornøyd med. Han er en kjempedyktig lærer, hvor det tydelig viser seg at han har mye erfaring. Jeg lærte mye om meg selv, og om mine svakheter og styrker i forbindelse med kjøringen. Han er en veldig hyggelig kar og forklarer på en forståelig måte. Han ser fort hvis du har noen dårlige vaner, og utfordrer meg på en måte slik at jeg lærer å tenke for meg selv i trafikken. Jeg har lært veldig mye på kort tid, og har fått et nytt syn på risiko og trafikksikkerhet. Han har gitt meg et godt grunnlag for vidre utvikling med kjøringen. Jeg misunner den bilen som han har, som var veldig komfortabel å kjøre med på oppkjøringen:)
Christian Michelsen
Christian Michelsen Tidligere elev
Jeg er veldig fornøyd med min opplæring oss John-Erik Aspenes Trafikkskole! jeg hadde John-Erik som kjørelærer og han fikk meg til å lære på best mulig måte og enklest, noen ganger når jeg kjørte og hadde han John-Erik i forsetet fikk han meg til å føle ut som at jeg hva private sjåføren Hannes. han er veldig fink til og forklare ting og vise før dem som har dysleksi som meg. jeg trudde først at dette hær kom til og bli veldig vanskelig på grunnet at jeg har lese og skrive vansker, men han gjorde ting mye lettere før meg. når det hva noe jeg lurte på eller skulle lære så vist han meg det meste i praksis eller tegnet opp det i isteden før og kun forklare.
Chris-Arne Lange
Chris-Arne Lange Tidligere elev
En fantastisk trafikkskole av ypperste kvalitet. Serviceinnstilt og har flotte tilbud for deg som skal ta opp til lappen, eller bygge på. Kompetansen som John-Erik har – har utviklet meg til å bli en meget god sjåfør idag. Trafikkskolen anbefales til absolutt alle!
Thor-Gøran Sørensen
Thor-Gøran Sørensen Tidligere elev
John er en utrulig flink kjørelærer som er avslappet å kjøre med. Han er lett å snakke med og gjøre seg forstått i trafikkbildet. Johna lea hui ceahppi ohpahedji min leat sivvui vuojiit mielde. Ja hui alki humpai ja ipmir go miin leat traffikas.
Mikka Oskal
Mikka Oskal Tidligere elev
Ekstremt god kjørelærer. Lærte meg godt opp til å bli en god sjåfør.
Ali Mohammed
Ali Mohammed Tidligere elev

Your email address will not be published.

 • Anna

  Bestod både oppkjøring og teori på første forsøk! John-Erik behersker lærerrollen veldig bra, med oppfordring til å tenke selv. Oppriktig, hyggelig og motiverende type:)

 • Thor

  En fantastisk kjørelærer som har gitt meg mange gode tips og en god opplevelse på veien. Samt en utrolig tilrettelegging for elever. Anbefales på det sterkeste!

 • Thi Mai

  John Erik er en kjørelæren jeg er veldig fornøyd med. Han er fink, dyktig lære , ga meg mye gode tip! Anbefaler denne trafikkskole! :)

 • Julie Johansen

  vil absolutt anbefale John-Erik Aspenes trafikkskole. Rimelig i pris, henter deg der du er og kjører deg dit du skal etterpå. Bedre vilkår skal du lete lenge etter. Gode fremgangsmåter og ikke minst en supertrivelig kjørelærer! :-D

 • Charlotte Johansen

  John-Erik er en utrolig dyktig kjørelærer! Bestod både teori- og førerprøven på første forsøk, og følte meg godt forberedt til begge deler. John-Erik er flink til å utfordre, slik at man lærer sine svakheter, og må tenke selv. Super service, og alltid hyggelig å kjøre med han.

 • Sandra

  Personlig og behagelig kjøreskole med stort fokus på eleven og best mulig læring. Følte opplæringen ble tilpasset meg og mine behov. John-Erik er en fantastisk kjørelærer som skaper et trygt og behagelig miljø under kjøretimene, hos han blir kvalitet satt foran kvantitet. Ekstra pluss for god service, anbefaler kjøreskolen til alle som ønsker å bli trygge og gode sjåfører.

 • Harald Lindbach

  Meget dyktig trafikklærer med stor kunnskap, pedagogisk innsikt og godt humør. Vil absolutt anbefale kjøreskolen til alle! Særdeles dyktig til å legge til rette opplæringen slik at den passer akkurat deg!

 • Marion

  Jon Erik Aspenes trafikkskole var et veldig bra valg ! Veldi greit å bli både hentet og kjørt tilbake uten ekstra kostnad ,hyggelig sjåførlærer som forklarte ting på en sånn måte at man skjønte og forstod ,tommel opp! Anbefales !!

 • Sondre Thorbergsen

  John-Erik var lett å få et godt samarbeid med. Han var real og hyggelig, og jeg følte aldri at jeg var "på prøve" når vi kjørte. Det var lett å slappe av og fokusere på kjøringen. Han var grundig, både teoretisk og praktisk og forklarte ting på en lettforståelig måte, uten unødvendig pirking. Jeg følte aldri at jeg tok unødvendige kjøretimer, men at vi hadde fokus på fremdrift, dog med kvalitet. Dette var viktig for meg med studier på fulltid og jobb i tillegg. Videre var han fleksibel og stillte opp ved behov. Jeg følte meg trygg og godt forberedt til førerprøven og bestod med god margin. Jeg anbefaler John-Erik på det varmeste.

 • Ragnar Nordvang

  John-Erik har vært en strålende bra kjørelærer for meg med sin gode læreevne og hvordan han utfordrer eleven til å tenke selv etter hver økt. Veldig tålmodig, bra tilrettelegging, og faglig dyktig. Alt i alt en utrolig hyggelig kjørelærer som gjorde de mange timene bak rattet trivelig. Stort pluss at han tilbyr å plukke opp og slippe av elevene der de måtte ønske før/etter hver time. Kommer uten tvil til å foreslå John-Erik til andre.

 • Tonje Emilie Andreassen

  Veldig flink kjørelærer. Koselig, artig. Anbefales ! Man lærer mye, får hjelp til det som trengs og øves med :)

 • David Aarstein

  Fantastisk kjøreskole! John Erik er en trivelig kar som utfordrer eleven til å tenke selv under og etter kjøring! Vil anbefale han til alle som skal ta lappen! :)

 • seemjenue

  https://gcialisk.com/ - purchase cialis

Aspenes Trafikkskole

Berglivegen 12, 9017 Tromsø, Norway