• Barkhald og Pedersen Trafikkskole

  Barkhald & Pedersen Trafikkskole har drevet trafikkskole siden 60 tallet og har lang og bred erfaring innen faget. 10 av våre lærere er i tillegg høyskoleutdannet mens resterende har sin utdannelse ved Statens Trafikklærerskole.

  More
 • Bills Trafikkskole

  Velkommen til Bills Trafikkskole! Bills Trafikkskole deler lokaler med Trafikkskol1 Kompetansesenter AS i Bodø. Du finner oss i Tiurveien 29 på Mørkved. Underviser i kl. B og Trafikalt Grunnkurs.

  More
 • Bråstopp Trafikkskole

  Bråstopp Trafikkskole AS startet opp som trafikkskole etter påske i april 2014. Vi er en liten bedrift med to ansatte trafikklærere. Vårt mål er å ha en effektiv og oppdatert trafikkskole som tar i bruk tilgjengelig teknologi og løsninger f...

  More
 • Kolstad Trafikkskole

  Velkommen til Kolstad Trafikkskole. Vi gir deg trafikkopplæring i Bodø. Ta Trafikalt Grunnkurs, Teorikurs og Førerkort klasse B, BE og AM146 hos oss på Aspmyra.

  More
 • Kjøreskolesenteret AS

  Kjøreskolesenteret er en veletablert trafikkskole i Bodø med røtter over 50 år tilbake. Vi underviser i følgende klasser: Trafikale grunnkurs, AM 146 (moped), A1 og A (motorsykkel), B (personbil), B-automat (Personbil med automatgir), BE (bil...

  More