Let’s Drive Trafikkskole

Let’s Drive Trafikkskole

Hvorfor velge oss? Kvalitet og trygghet, vi er meget fleksible, vervekampanje, vi har konkurransedyktige priser, vi henter elever på skole, hjem eller hvor det måtte passe eleven best (etter avtale), gratis teoriprøver på skolen, gratis ledsagerkursog tett oppfølging!


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Marit Holmøy

    Let's Drive og Zafar ga meg svært god oppfølging, veiledning og støtte opp mot førerprøven. Let's Drive var profesjonelle, pålitelige og alltid på tilbudssiden. Det var et stort pluss å kunne bli hentet i nærområdet, samt kjøre i helger og på kveldstid uten tillegg i pris. Jeg er veldig godt fornøyd og anbefaler varmt denne trafikkskolen videre! ?

  • Martine Byermoen

    Lets drive trafikkskole er noe jeg anbefaler på det sterkeste. De er dyktige, billige og har så mye kunnskap. Jeg har prøvd ut flere trafikkskoler, kasta bort masse penger og har ikke vært noe fornøyd helt til jeg startet her. Jeg begynte på Lets drive for 13 dager siden og jeg fikk bestått førerprøve idag! Hvis du leter etter en billig trafikkskole og som lærer deg det du trenger i rekordtid for å bestå førerprøven er lets drive virkelig noe å vurdere.��

Let’s Drive Trafikkskole

Holmlia Sentervei 1B, 1255 Oslo, Norge