Let’s Drive Trafikkskole

Let’s Drive Trafikkskole

Hvorfor velge oss? Kvalitet og trygghet, vi er meget fleksible, vervekampanje, vi har konkurransedyktige priser, vi henter elever på skole, hjem eller hvor det måtte passe eleven best (etter avtale), gratis teoriprøver på skolen, gratis ledsagerkursog tett oppfølging!


Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

  • Tayyab

    Er du på jakt etter en kjøreskole som gir deg både bra pris og opplæring. Da er Let's Drive stedet for deg. Her møter man ekstremt dyktige kjørelærere som gir deg tett oppfølging. I løpet av kort tid lærer man å mestre bilen og utvikle en god forståelse for trafikken. De er definitivt Holmlias beste og hyggeligste. Kunne ikke ha vært heldigere med valg av kjøreskole :)

  • Nikolai

    God kjøreskole med lidenskapelige lærere som ikke er ute etter å melke deg for penger, men har et felles mål med deg om at du skal bestå førerprøven på første forsøk! Andre positive ting er at de er veldig fleksible, at de ikke tar ekstra betalt for kjøretimer etter kl 16 (som er en stor fordel for de som jobber på dagen) og at de har gode biler som de vedlikeholder godt. Jeg vil absolutt anbefale Let's Drive til andre jeg kjenner!

Let’s Drive Trafikkskole

Holmlia Sentervei 1B, 1255 Oslo, Norge