Aspenes Trafikkskole

Aspenes Trafikkskole

OM TRAFIKKSKOLEN

Aspenes Trafikkskole tilbyr trafikalt grunnkurs og opplæring klasse B i Tromsø – rask responstid.
Åpningstider mandag – fredag 08.00 – 18.00.
Trafikkskoleinformasjon
Info om førerkort klasse B (Bil)

Henting til kjøretimer avtales, og denne tjenesten er kostnadsfri.

På  nettsiden TSPelev.no er det full oversikt over din opplæring der du kan se neste kjøretime, bestille og betale kjøretime, meldinger fra trafikklærer og saldooversikt.

Flere nyheter får du ved å gå inn på menyen oppe til høyre på denne siden.

Faglig og daglig leder John-Erik Aspenes har over 10 års erfaring som trafikklærer. Kompetansen oppdateres og videreutvikles kontinuerlig gjennom kurs etc.

Trafikkskolen er faglig engasjert og opptatt av kvalitet i alle deler av opplæringen. På din vei mot førerkortet vil du få individuelt tilpasset opplæring.

Hovedmål for opplæringen:
Eleven skal ha de kunnskaper og ferdigheter, den selvinnsikt og risikoforståelse, som er nødvendig for å kjøre på en måte som
– er trafikksikker
– gir god samhandling
– fører til god trafikkavvikling
– tar hensyn til helse, miljø og andres behov
– er i samsvar med gjeldende regelverk

Trafikkskolen underviser etter lovbestemt læreplan og undervisningsplan.

Trafikkskolen er medlem i Trafikkforum, som er en organisasjon for trafikklærere og trafikkskoler.

Velkommen til
Aspenes Trafikkskole.


La oss ringe deg!

Legg igjen ditt telefonnummer så ringer vi deg opp når det passer deg!

Klikk her og skriv inn ditt nummer!

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Ditt telefonnummer (obligatorisk)

Klokkeslett du ønsker å bli oppringt?

Bookingkalender

Gå direkte til vår Bookingkalender og reserver en time!

Like oss på Google+

Like oss på Facebook
Like oss på Instagram & Twitter

Instagram

Twitter

Flott trafikkskole og lærer. Har lært mye av John-Erik, og er superfornøyd med alt fra trafikalt grunnkurs til siste kjøretime. Min opplæring har gått over to og et halvt år, og har hatt et godt samarbeid mellom kjøreskolen og privat øving. Anbefales til andre som tanker på å ta førerkortet!
Lars Petter Bjørnstad
Lars Petter Bjørnstad Tidligere elev
Jeg ble i utgangspunktet anbefalt John-Erik Aspenes Trafikkskole av en venninne, og vil, uten å nøle, anbefale trafikkskolen videre. Slik jeg ser det, har John-Erik de egenskaper en kjørelærer bør ha: han er flink til å formidle, tålmodig og han praktiserer tilsynelatende selv det han lærer bort. I løpet av kjøreopplæringen ble jeg stadig utfordret til å bruke hodet selv for å kunne svare på teoretiske spørsmål, noe som i kombinasjon med det praktiske utviklet min evne til å forstå ulike aspekter ved trafikk som f.eks. god kjøreteknikk og dens påvirkning på min egen og andres sikkerhet. Jeg følte meg godt forberedt da dagen for oppkjøring omsider kom, og jeg bestod forøvrig på første forsøk. Dette kan jeg i stor grad takke John-Erik for. Takk!
Karl Henrik Soham
Karl Henrik Soham Tidligere elev
Fantastisk bra trafikkskole! Besto både teorien og førerprøven på første forsøk! Jonh-Erik er en knallbra kjørelærer som man fort føler seg trygg på, veldig trivelig å prate med. Han gjør det artig og spennende og lære om bilkjøring trafikk. Dyktig kjørelærer som virkelig står for Service og kvalitet!!
Trym Thørring
Trym Thørring Tidligere elev
Bestod førerprøven på første forsøk, og fikk 0 feil på teoriprøven. John erik er en fyr jeg er storfornøyd med. Han er en kjempedyktig lærer, hvor det tydelig viser seg at han har mye erfaring. Jeg lærte mye om meg selv, og om mine svakheter og styrker i forbindelse med kjøringen. Han er en veldig hyggelig kar og forklarer på en forståelig måte. Han ser fort hvis du har noen dårlige vaner, og utfordrer meg på en måte slik at jeg lærer å tenke for meg selv i trafikken. Jeg har lært veldig mye på kort tid, og har fått et nytt syn på risiko og trafikksikkerhet. Han har gitt meg et godt grunnlag for vidre utvikling med kjøringen. Jeg misunner den bilen som han har, som var veldig komfortabel å kjøre med på oppkjøringen:)
Christian Michelsen
Christian Michelsen Tidligere elev
Jeg er veldig fornøyd med min opplæring oss John-Erik Aspenes Trafikkskole! jeg hadde John-Erik som kjørelærer og han fikk meg til å lære på best mulig måte og enklest, noen ganger når jeg kjørte og hadde han John-Erik i forsetet fikk han meg til å føle ut som at jeg hva private sjåføren Hannes. han er veldig fink til og forklare ting og vise før dem som har dysleksi som meg. jeg trudde først at dette hær kom til og bli veldig vanskelig på grunnet at jeg har lese og skrive vansker, men han gjorde ting mye lettere før meg. når det hva noe jeg lurte på eller skulle lære så vist han meg det meste i praksis eller tegnet opp det i isteden før og kun forklare.
Chris-Arne Lange
Chris-Arne Lange Tidligere elev
En fantastisk trafikkskole av ypperste kvalitet. Serviceinnstilt og har flotte tilbud for deg som skal ta opp til lappen, eller bygge på. Kompetansen som John-Erik har – har utviklet meg til å bli en meget god sjåfør idag. Trafikkskolen anbefales til absolutt alle!
Thor-Gøran Sørensen
Thor-Gøran Sørensen Tidligere elev
John er en utrulig flink kjørelærer som er avslappet å kjøre med. Han er lett å snakke med og gjøre seg forstått i trafikkbildet. Johna lea hui ceahppi ohpahedji min leat sivvui vuojiit mielde. Ja hui alki humpai ja ipmir go miin leat traffikas.
Mikka Oskal
Mikka Oskal Tidligere elev
Ekstremt god kjørelærer. Lærte meg godt opp til å bli en god sjåfør.
Ali Mohammed
Ali Mohammed Tidligere elev
 • Totalpris - 13 200,- kr.* (600,- pr./time)
 • Trafikalt grunnkurs - 1500 kr.
 • Plikter ved trafikkuhell og førstehjelp/tiltak ved trafikkulykke - 500 kr.
 • Trafikant i mørket - 1500 kr.
 • Normal kjøretime (45 min) - 600 kr.
 • Trinnvurdering trinn 2* - 600 kr.
 • Sikkerhetskurs bane (m/baneleie)* - 4000 kr.
 • Trinnvurdering trinn 3* - 600 kr.
 • Sikkerhetskurs vei* - 6500 kr.
 • Førerprøve/leie av bil* - 1500 kr.
 • Praktisk prøve Statens Vegvesen - 1040 kr.
 • Teoretisk prøve Statens Vegvesen - 600 kr.

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

 • Thor

  En fantastisk kjørelærer som har gitt meg mange gode tips og en god opplevelse på veien. Samt en utrolig tilrettelegging for elever. Anbefales på det sterkeste!

 • Thi Mai

  John Erik er en kjørelæren jeg er veldig fornøyd med. Han er fink, dyktig lære , ga meg mye gode tip! Anbefaler denne trafikkskole! :)

1 3 4 5 6

Aspenes Trafikkskole

Berglivegen 12, 9017 Tromsø, Norge